Klachtenformulier

Bij de Stadshuisarts in Groningen doen wij ons uiterste best om u de zorg te bieden die u nodig heeft. Soms gaat er iets niet goed en kan het zijn dat u niet tevreden bent. Wij horen dit graag van u! Indien u niet tevreden bent over de verleende hulp kunt u het klachtenformulier invullen. Wij zullen dan contact met u opnemen. 

Is dit lastig voor u of komt u er met ons niet uit, dan kunt u uw klacht bespreken met een onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris. De klachtenfunctionaris zoekt samen met u naar een oplossing van uw klacht of probleem. De klachtenfunctionaris kan proberen de klacht te bemiddelen. De klachtenfunctionaris kiest geen partij en heeft daarom geen oordeel. Alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk. U kunt het klachtenformulier gebruiken op de website van Stichting Klachten & Geschillen Eerstelijnszorg. De klachtenfunctionaris is eventueel te bereiken op telefoonnummer 088 0229190.

Voornaam:
Achternaam*:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
Email*:
Uw klacht*:

Verificatie*
Ter voorkoming van misbruik van dit formulier door kwaadwillende gebruikers dient u hieronder in het vakje een vinkje te zetten en eventueel de vraag die verschijnt te beantwoorden. Zonder deze stap is verzending van dit formulier niet mogelijk.