Afspraak maken

De Stadshuisarts Groningen: 050-3139630

Spreekuur op afspraak

Wilt u een afspraak maken voor het spreekuur bij de Stadshuisarts Groningen? Iedere werkdag kunt u terecht op het spreekuur. Hiervoor moet u vooraf een afspraak maken. Dit kan heel gemakkelijk online door op deze website een acount aan te maken.

Ook kunt u voor een afspraak bellen naar de praktijk, op werkdagen tusse8.00 en 12.00 uur: 050-3139630.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoed van uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan. Tevens moet u aangeven bij welke huisarts u bekend bent zodat u een afspraak krijgt bij uw 'eigen' huisarts.

Als u een vraag heeft die niet tijdens het speekuur gesteld hoeft worden kunt u uw vraag ook online stellen door een account aan te maken op deze website en de vraag te stellen door middel van het e-consult. Uw huisarts geeft u de volgende werkdag antwoord.

U kunt ook eerst kijken op www.thuisarts.nl. deze website is gemaakt door huisartsen en hierop vind u informatie over de meest voorkomende ziektebeelden.

No-Show beleid

Kunt u een afspraak niet nakomen? Belt u ons dan minimaal 24 uur van tevoren om de afspraak af te zeggen of te verplaatsen. Er kan dan een andere patient ingespland worden op dat tijdstip. Belt u niet en komt u niet? Dan kunnen het gemiste consult bij u in rekening brengen.  

Meer tijd

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er dan rekening mee houden in onze agenda.

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of er een huisbezoek afgelegd wordt.